ZARADI SVETSKU PLATU IZ SVOJE SOBE

Radeći kao dizajner aplikacija

Svi koristimo Instagram, Google, YouTube, Facebook… dobro, Facebook manje više. Ali šta ako imate priliku da naučite kako da sami napravite te aplikacije? Ovaj kurs služi upravo tome.

Ali ja nikada nisam radio ništa slično

Nikakav problem! Ovaj kurs sam i napravio za potpune početnike, da im pokažem da se dizajn UČI, i da to nije nešto rezervisano samo za talentovane. Kada sam ja počeo, smatrao sam se najnetalentovanijim čovekom na planeti za kreativne stvari, a ni u najluđim snovima nisam zamišljao ovakvu karijeru i ove domete.

Kolika je plata UI-UX dizajnera?

 

 

Prosečna plata UI-UX dizajnera u Srbiji je 1100e. U to se računaju i pripravnici koji imaju 600e. Znači čak i pripravnici imaju natprosečnu platu. To su brojke koje važe po firmama, a frilenseri mogu uzimati i mnogo puta više, sa satnicama preko 20e.

Da li čuvaš ‘male tajne, velikih majstora’?

Ne. Razlog koji imam za to je vrlo jednostavan. Nemam problem da podelim sa svojim učenicima svo svoje znanje, jer svoje učenike i njihove radove smatram svojim dostignućem i nečime što će me nadživeti. Dobar i uspešan učenik je moj najveći uspeh i dokaz kvaliteta, zato za njih nema tajni!

 

Kako izgleda kurs i koliko traje?

Gledao sam da kurs bude što jednostavniji i jezgrovitiji, a da sadrži SVE neophodne informacije. Trajanje kursa je malo preko 5 sati, a nove epizode i sadržaj dodajem redovno. Zato sam ga podelio u 3 celine. U prvoj ćemo naučiti osnove programa i interfejsa, u drugom ćemo uraditi home screen IOS-a da vidimo kako dizajn funkcioniše u praksi, i onda ide treći deo, on je NAJVAŽNIJI. 

Šta sadrži treći deo i zašto je važan?

Treći deo je sve ono što će vam pomoći da od ovoga napravite BIZNIS. Tu otkivam upravo sve te male i velike tajne za koje bi vam inače trebale godine. Šta je portfolio, gde ga napraviti, kako treba da izgleda, gde naći klijente, koliko naplatiti radove i još mnogo toga. Ako vas naučim dizajn, a ne naučim vas da od njega napravite posao, džabe sam vas učio, zato je ovaj deo najvredniji.

Zvuči sjajno ali bih voleo/la da vidim kako to stvarno izgleda.

Ako želite da uđete u prelep svet dizajna i pokrenete svoj biznis od kuće, idealno vreme je DANASDaj mi šansu da od tebe napravim sjajnog grafičkog dizajnera, biće mi zadovoljstvo!

CENA: 99

CENA: 179

CENA: 199

CENA: 100€

BRONZANI PAKET

✓ Kompletan kurs

X Konsultacije za vreme kursa

X Pristup mojim radovima

X BONUS izvori znanja

12 meseci mentorstva

CENA: 150€

SREBRNI PAKET

✓ Kompletan kurs

 Konsultacije za vreme kursa

 Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

12 meseci mentorstva

CENA: 200€

ZLATNI PAKET

✓ Kompletan kurs

 Konsultacije za vreme kursa

 Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

 12 meseci mentorstva

Sadrži kompletan kurs dizajna aplikacija, i on je idealan za ljude koji žele da se upoznaju sa dizajnom i zakorače u taj svet. Uz vežbu, omogućiće vam da dođete do svojih prvih klijenata i savladate dizajn aplikacija.

Nadogradnja sa bronzanog, sadrži kompletan kurs, ali za razliku od bronzanog nudi pristup mojim radovima uz savete, kao i konsultacije. On je za ljude koji žele da malo dublje i ozbiljnije zađu u svet dizajna. Ima konsultacije za vreme kursa, ali mu nedostaje mentorstvo.

Ako želite da se ozbiljno bavite dizajnom aplikacija i da u rekordnom roku dođete do klijenata, vaša potraga se ovde završava. Dobijete sve što jednom početniku treba da u najkraćem roku savlada dizajn i uz podjednako bitno mentorstvo dođe do prvog klijenta

Plaćanje je moguće PayPalom direktno preko sajta ili uplatnicom. Za druge načine plaćanja javite se na Instagramu.

Šta je to mentorstvo, i zašto mi je potrebno?

Mentorstvo je nešto što će vas spasiti brojnih glavobolja i uštedeti bar par meseci rada na duge staze. U praksi to znači da imate pristup WhatsApp grupi gde šaljem dodatne izvore znanja, i najvažnije, sve svoje radove šaljete meni, a ja vam svojim savetima ukazujem na greške i dajem savete da poboljšate radove. Nešto za šta bi vam bilo potrebno i par meseci rada, može da bude jednu poruku daleko.

Koliko vredi tvojih par meseci?

Zadovoljni kupci

Često postavljana pitanja

Da li kurs mora da se prati uživo?

Ne. Sve epizode kursa su snimljene, a pristup njima imate preko sajta, u bilo kom trenutku, sa bilo kog uređaja, neograničen broj puta. Sjajano, zar ne?

Koliko ukupno ima epizoda?

Kurs trenutno ima 6 epizoda bez dodatnih izvora znanja. Nove epizode izlaze svakog meseca.

koje su opcije plaćanja?

Opcije plaćanja su PayPal direktno preko sajta, uplatnica u pošti ili banci i Western Union. Za kupovinu uplatnicom ili WU, javite mi se ovde

 

Da li mi je potreban jak računar

Ne! Mnogi misle da je za dizajn i razvoj aplikacija potreban računar od 1000+ eura. Srećom, to nije tako, i na praktično bilo kom laptop ili desktop računaru, moći ćete da se radite dizajn bez problema.