Kurs osnova Photoshopa

Najmoćniji program za obradu fotografija je na korak od tebe

Photoshop je kroz decenije svog postojanja postao standard za obradu fotografija. Zašto da ga naučiš? Skroluj dole i saznaj!

Tvoj Instagram više nikada nece biti isti!

Da li znaš koja je tajna savršenih slika zvezda i influencera? Photoshop! Imaš ekskluzivnu priliku da im se pridruziš i pokidaš svoju Instagram igru!

Šta ću sve naučiti u kursu?

Kurs je dizajniran da te provede kroz osnove o sve toolove u Photoshopu (a ima ih puno, veruj mi). Naučiću te da radiš foto manipulacije, skidaš pozadinu, povećaš ruke, smanjiš struk, i još puuuno toga zanimljivog. Uostalom, pogledaj neke primere OVDE.

 
 

Photoshop je mesto gde nastaje magija.

Budi i ti mađioničar!

Odvedi sebe na putovanje iz snova, postani tvoj omiljeni super heroj ili zaroni dubinama okeana – sa Photoshopom je samo mašta granica.

Kako izgleda kurs i koliko traje?

Kurs je napravljen za početnike, tako da ne moraš da brineš ako nikada nisi imao kontakt sa programom. Svi smo nekada bili na početku. Zato i znam kako da najlakše shvatiš sve što ovaj moćan softver nudi, i da te dovedem do cilja prečicom.

Kakve rezultate mogu da očekujem?

Photoshop je azbuka modernog doba, i poznavanje ovog programa će ti otvoriti mnoga vrata. Nebitno da li se baviš Youtubeom, dizajnom, ili si student, ovaj program će ti sigurno zatrebati u nekoj situaciji. Dočekaj je spreman/na i počni već danas! Primere mojih radova možeš videti OVDE.

Zvuči sjajno ali bih voleo/la da vidim kako to stvarno izgleda.

 

Nikakav problem. Nije mi namera da ljudima uvaljujem kurseve sumnjivog kvaliteta, i da proklinju dan kada su ga kupili, već baš suprotno. Zadovoljan klijent je najbolja reklama. Zato dobijate kompletnu prvu epizodu kursa BESPLATNO.

Ostavi mi svoj e-mail klikom na dugme ispod i šaljem ti prvu epizodu kursa BESPLATNO.

Ako želite da uđete u prelep svet dizajna i pokrenete svoj biznis od kuće, idealno vreme je DANAS. Daj mi šansu da od tebe napravim sjajnog grafičkog dizajnera, biće mi zadovoljstvo!

CENA: 39

CENA: 49

CENA: 69

CENA: 39€

BASIC

✓ Kompletan kurs

X Konsultacije za vreme kursa

X Pristup mojim radovima

X BONUS izvori znanja

CENA: 49€

PREMIUM

✓ Kompletan kurs

 Konsultacije za vreme kursa

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

CENA: 69€

2 U 1

✓ Kompletan kurs Photoshop-a

 Kompletan Kurs Premiere Pro-a

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

Plaćanje je moguće PayPalom direktno preko sajta ili uplatnicom. Za druge načine plaćanja javite se na Instagramu.