Kurs osnova Photoshopa

Najmoćniji program za obradu fotografija je na korak od tebe

Photoshop je kroz decenije svog postojanja postao standard za obradu fotografija. Zašto da ga naučiš? Skroluj dole i saznaj!

Tvoj Instagram više nikada nece biti isti!

Da li znaš koja je tajna savršenih slika zvezda i influencera? Photoshop! Imaš ekskluzivnu priliku da im se pridruziš i pokidaš svoju Instagram igru!

Šta ću sve naučiti u kursu?

Kurs je dizajniran da te provede kroz osnove o sve toolove u Photoshopu (a ima ih puno, veruj mi). Naučiću te da radiš foto manipulacije, skidaš pozadinu, povećaš ruke, smanjiš struk, i još puuuno toga zanimljivog. Uostalom, pogledaj neke primere OVDE.

Da li mogu da pogledam kako to izgleda pre nego što kupim?

Nikakav problem. Nije mi namera da ljudima uvaljujem kurseve sumnjivog kvaliteta, i da proklinju dan kada su ga kupili, već baš suprotno. Zadovoljan klijent je najbolja reklama. Zato dobijate kompletnu prvu epizodu kursa BESPLATNO.

Ako želite da uđete u prelep svet dizajna i pokrenete svoj biznis od kuće, idealno vreme je DANAS. Daj mi šansu da od tebe napravim sjajnog grafičkog dizajnera, biće mi zadovoljstvo!

Kako izgleda kurs i koliko traje?

Kurs je napravljen za početnike, tako da ne moraš da brineš ako nikada nisi imao kontakt sa programom. Svi smo nekada bili na početku. Zato i znam kako da najlakše shvatiš sve što ovaj moćan softver nudi, i da te dovedem do cilja prečicom.

Kakve rezultate mogu da očekujem?

Photoshop je azbuka modernog doba, i poznavanje ovog programa će ti otvoriti mnoga vrata. Nebitno da li se baviš Youtubeom, dizajnom, ili si student, ovaj program će ti sigurno zatrebati u nekoj situaciji. Dočekaj je spreman/na i počni već danas! Primere mojih radova možeš videti OVDE.

CENA: 30€*

CENA: 49

CENA: 69

CENA: 30€*

BASIC

✓ Kompletan kurs

X Konsultacije za vreme kursa

X Pristup mojim radovima

X BONUS izvori znanja

CENA: 49€

PREMIUM

✓ Kompletan kurs

 Konsultacije za vreme kursa

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

 

CENA: 69€

2 U 1

✓ Kompletan kurs Photoshop-a

 Kompletan Kurs Premiere Pro-a

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

Plaćanje je moguće PayPalom direktno preko sajta ili uplatnicom. Za druge načine plaćanja javite se na Instagramu.

Prikazana je promotivna cena, regularna cena kursa je 39€*

 
 

Photoshop je mesto gde nastaje magija.

Budi i ti mađioničar!

Odvedi sebe na putovanje iz snova, postani tvoj omiljeni super heroj ili zaroni dubinama okeana – sa Photoshopom je samo mašta granica.