Kurs Premiere Pro-a

Postani Youtuber već danas uz pomoć kursa o Premier Pro programu za video editing

Čemu se mogu nadati u kursu?

Garantujem ti da ćeš biti u stanju da posle kursa napraviš svoj prvi video od A do Š. Ubacivanje materijala, interfejs, seckanje, animiranje, tekst, zvuk i na kraju podešavanja za renderovanje, tako da tvoj video izađe u punom sjaju.

Nedostatak iskustva?

Početni problem kada krećete u bilo kakvu avanturu pa tako i ovu jeste glas koji vam govori da vi niste za to. Taj glas, naravno, greši, uz moj kurs naučit ćete sve što vam je potrebno kako bi proizvodili fenomenalne video snimke i vlogove i na taj način zarađivali putujući ili pričajući o stvarima koje su vama važne.

Ko sam ja?

U prethodnih šest godina imao sam prilike raditi i učiti, moje iskustvo sada je spremno da bude podeljeno. Ipak moj rad govori za mene bolje nego što mogu sam, ispod možete videti kako radim i šta vas mogu naučiti.

Zašto biste mi verovali?

Smatram da je zadovoljan klijent najbolja reklama u svakom biznisu, zato nudim prvu epizodu kursa besplatno.  Ukoliko želite da postanete vrsan editor i vloger na Youtubu dajte mi šansu da vas to i naučim. Zakoračite u ovaj fantastičan svet videa i prikažite život iz svog ugla.

Ako želite da uđete u svet video edita, pokrenete svoj YouTube kanal, idealno vreme je DANAS. 

Tajna Uspeha

Iako ne postoji zapravo neka velika tajna uspeha, dobar početak je uvek kada znate odakle tražiti savete. Moja je želja da kroz kurseve podelim znanje koje sam stekao u životu. Ne predstavlja mi problem deliti svoje znanje jer smatram da je svaki uspeh mog učenika i moj lični uspeh. Kroz vaše uspehe ja pobeđujem sa vama.

Neverovatna prilika je pred vama

Premiere Pro je program u kome se montiraju Holivudski filmovi. Prilike koje ćete imati što praveći svoje videe, što montirajući tuđe za novac su na sve strane.

CENA: 30€*

CENA: 69

CENA: 49

CENA: 30€*

BASIC

✓ Kompletan kurs

X Konsultacije za vreme kursa

X Pristup mojim radovima

X BONUS izvori znanja

CENA: 69€

2 U 1

✓ Kompletan kurs Photoshop-a

 Kompletan kurs Premiere Pro-a

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

CENA: 49€

PREMIUM

✓ Kompletan kurs

 Konsultacije za vreme kursa

✓ Pristup mojim radovima

 BONUS izvori znanja

Plaćanje je moguće PayPalom direktno preko sajta ili uplatnicom. Za druge načine plaćanja javite se na Instagramu.

Prikazana je promotivna cena, regularna cena kursa je 39€.*